Erdősi Róbert

Kedves Vendégünk!

Engedd meg, hogy néhány szóban bemutassam Neked a PizzaFutár Csapatát!

Az egész 1994-ben kezdődött, egy napfényes őszi napon. Akkor még 4-en dolgoztunk. Ugyanaz az ember vette fel a rendelést aki a konyhában segített, én voltam a sütő és a beszerző egy személyben, két futár pedig vitte házhoz a pizzákat. Akkoriban napi 11 kg sajtot sütöttünk rá a pizzákra, és ha szeretsz nosztalgiázni még azt is elárulom, hogy akkoriban egy sonkás pizza 110 Ft-ba került, és akkor mutatták be a moziban a Ponyvaregényt. Talán emlékszel, ezekre az időkre de azt is lehetségesnek tartom, hogy akkor még meg sem születtél, és akkor még csak a szüleid voltak a vendégeink...
Mára közel negyvenen dolgozunk itt, és több mint 100 kg sajtot szórunk a pizzákra naponta.

Közel 20 éve szolgáljuk ki éttermünkben és futárjainkkal a város legnagyobb ínyenceit, pizzaimádóit télen-nyáron. 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás vagyunk, és fő törekvésünk, hogy minőségi, dél-alföldi, illetve magyar alapanyagokból állítsunk elő tökéletes minőségű, omlós tésztájú, ínycsiklandó pizzákat. Megszokhattad, hogy nálunk semmi sem mirelit, nincs előregyártás, hozzáadott adalékanyagok, felesleges „műanyag” ízfokozók.
Minden pizzánk forró, ízletes, és akár 30 percen belül élvezheted a gondosan válogatott, friss összetevők harmóniáját.
Fiatal, pörgős pizzasütőkből, konyhásokból, futárokból, felszolgálókból és diszpécserekből álló csapatunk azért dolgozik, hogy Te mindig elégedett légy. Hiszünk a folyamatos fejlődésben, megújulásban, értékteremtésben.

A legnagyobb hálával és köszönettel mégis Neked tartozom,
aki napról napra, hétről hétre bennünket választasz!

Büszke vagyok rá, hogy a PizzaFutár a támogatásoddal lett mára Szeged piacvezető pizzériája. Talán bele sem gondolsz ebbe, de Te minden rendeléseddel több mint negyven munkatársamnak adsz munkát, biztonságot és új célokat hétről-hétre!

Jó étvágyat kívánok szeretettel és barátsággal:

Erdősi Róbert
a PizzaFutár tulajdonosa

ui.: Bármilyen észrevételed, vagy valami ötleted van, amin javíthatnánk, látogasd meg a www.pizzafutar.co.hu/konyortelenoszinteseg oldalunkat, vagy kérlek írj közvetlenül nekem az info@pizzafutar.co.hu e-mail címre!